sansiivous_sivupaa_matto.jpgSiivouspalvelut kotiin

San Siivous toimii koronaepidemiasta huolimatta virusongelmat huomioiden

Jotta voit käyttää aikasi sinulle tärkeisiin asioihin, suunnittelemme asuinolosuhteisiin parhaiten sopivan kodinhoitosuunnitelman. Siisti jälki kotiin tulee San Siivoukselta itsellesi tai läheisellesi verovähennyskelpoisena. Yritykset voivat tilata kotisiivousta työpaikkaetuna.

Viikko- ja ylläpitosiivous perustuu säännöllisiin käynteihin ja toimenpiteisiin. Kausisiivous on kertaluontoinen ja kätevä tapa helpottaa taakkaa esimerkiksi juhlahetkien alla. Erikoissiivous kuten ikkunapesu, liinavaatehuolto sekä mattojen ja kalusteiden höyrypesut voivat olla osa säännöllistä kodinhoitoa. Muuttosiivous tekee asunnon luovuttamisesta tai käyttöönotosta huomattavasti miellyttävämmän.

Siivoussopimukset tehdään aina kohteen mukaan räätälöidysti toimenpiteet ja aikataulutus huomioiden. Tarjouspyyntöä varten tehty puhtaanapitokartoitus on ilmainen.

Kysy rohkeasti tarvitsemistasi palveluista. Esimerkiksi liinavaatehuolto voi sisältää lakanoiden vaihdot, pyykinpesun, silitykset ja mankeloinnit. Suoritamme myös kodin pieniä nikkarointeja kuten huonekalujen kasausta ja asentamista.

Sopimussiivouksen hintaan kuuluu San Siivouksen omat ammattikäyttöön tarkoitetut välineet ja aineet.

Tiedustele tarvittaessa sosiaalisista tukipalveluista. San Siivous on Palvelu Santran yhteistyökumppani.